[pic=76_1236002670.jpg]De wedstrijd tussen de leiders en de hekkensluiters speelde zich af op één terreinhelft waar SKS gedurende negentig minuten, uitgezonderd enkele tegenprikjes, trachtte de thuismuur te slopen en te scoren.SKS deed het langzaam aan, misschien wel vanwege deze eerste mooie lentedag, en speelde niet overhaast om zo snel mogelijk te scoren, maar kon in de eerste tien minuten twee mooie kansen afdwingen via Van Genechten en Guy Peeters die na hoekschop op de vuisten van de doelman kopte.Op de linkerflank ging Mannaerts enkele malen door om de bal voor doel te gooien maar de thuisverdediging was attent. SKS probeerde te veel om zo dicht mogelijk bij het doel te komen en zo te weinig vanuit de tweede lijn op doel schoot.Ook Boumohcine loopt zich enkele malen vast en Guy Peeters geraakte niet in een ideale schietpositie. Het was wachten tot de 34' wanneer de bal goed rond werd gespeeld en dan plots diep op Guy Peeters werd gegeven die nu wel ideaal kon draaien en scoorde, 0-1. De wedstrijd verliep verder in hetzelfde scenario, we rustten met een krappe 0-1 voorsprong.[b]SKS 15 punten voorsprong op naaste achtervolgers: titel dichtbij[/b]In de tweede helft moesten de fans niet zolang wachten om het tweede doelpunt te zien scoren, want reeds na acht minuten werd Van Genechten op rechts aangespeeld, deze zette laag voor en kapitein Verhaegen nam succesvol over, 0-2. SKS verwachtte de 'instorting' van de thuisploeg maar deze bleef moedig aanklampen en kon rekenen op een jonge maar talentvolle doelman. In de 73' valt dan het laatste doelpunt van de wedstrijd met een listig balletje van Van Den Eynden, over de verdediging dat door Lambrechts met een halve omhaal mooi in doel verwerkt, 0-3.[b]De opdracht is volbracht en door het gelijkspel van de onmiddellijke achtervolgers, zit SKS op rozen met 15 punten voorsprong. Volgende week tegen KFC Broechem kan er aan de Olympiadelaan misschien reeds gevierd worden zoniet zullen de festiviteiten toch nog voor het einde van de competitie worden aangevat. Kom zondag naar K.SKS - KFC Broechem en maak het zelf mee - aanvang match 15 uur.[/b][i]Verslag Jozef Peeters/SKS/ThalsFM.Foto archief ThalsFM.[/i]